Foto Residentie Romain in Wemmel

B&R Development


Van bescheiden appartementsgebouwen tot omvangrijke wooncomplexen, B&R Development realiseert zowel klein- als grootschalige bouwprojecten. Steeds herkenbaar aan hun onderscheidende architectuur en toegevoegd wooncomfort.

Private ontwikkelingen en (co-)promoties

Alle projecten worden met de nodige zorg omringd. Stijlvolle architectuur, duurzaamheid en een juiste prijspositionering zijn de belangrijkste uitgangspunten. Het team van B&R Development werkt het hele project tot in de kleinste details uit, ook omgevings- en tuinaanleg wordt hierin opgenomen.
Foto Residentie De Gloriette

Participaties en allianties

B&R Development kan met zijn team terugblikken op een groot aantal projecten. Deze kwamen tot stand dankzij diverse combinaties en allianties, zowel in bouwteam, PPS als DBFMO-formules. In deze samenwerkingsverbanden vormt B&R Development een strategische partner voor elke opdrachtgever. Dit laat opdrachtgevers toe om meer complexe projecten te ondernemen en optimalisaties uit te voeren. De complementariteit van B&R Development met haar partners is van strategisch belang in de verruiming van de mogelijkheden en de spreiding van risico’s. De kracht van deze partnership zit hem in synergetisch effect van hun respectievelijke kernspecialisme, of het nu gaat over wonen, parkeren, retail, leisure of nog een andere expertise.
Foto Residentie Romain in Wemmel

B&R Development

Hoge Mauw 1510
2370 Arendonk

T. 014 44 38 80
F. 014 68 32 96
info@benrdevelopment.be

Bereken uw route via Google Maps